Over ons

Renske, Karin en Menno zijn geen onbekende ondernemers, sinds 2008 zijn ze begonnen met kinderopvang de Kinderkei. In juni 2016  hebben wij de oude landbouw school gekocht, deze locatie biedt veel mogelijkheden voor de kinderopvang, maar biedt meer dan genoeg ruimte voor deze  nieuwe uitdaging. Door de jarenlange ervaring met mensen, werknemers en stagiaires kwam met regelmatig de vraag voor een bijzondere stageplek of werkervaringsplek. Om hier aan tegemoet de komen en omdat wij nu de mogelijkheden hebben zijn wij ons met het nieuwe bedrijf gaan richten op dagbesteding.

Vanuit Keiwerkt gaat de familie Krikke dagbesteding aanbieden, een nieuwe uitdaging en een nieuwe activiteit van deze ondernemers in het sociale domein . Het doel van Keiwerkt is het verzorgen van zinvolle dagbesteding  daar is kledingbank een goed startpunt voor.

Door de aankoop van het pand moest de kledingbank een andere locatie zoeken, dit ging moeizaam en de famillie krikke wilde de kledingbank niet stoppen is er op een middag tijdens een brainstorm het plan gemaakt om dagbesteding en de kledingbank de combineren.

De dagbesteding richt zich in eerste instantie op de detailhandel en de textiel bewerking. De (kleding)winkel biedt veel mogelijkheden voor prettig werk. De kleding moet o.a.  gesorteerd , gewassen en gestreken worden, maar afgekeurde kleding kan ook verwerkt worden tot bruikbare producten. Daarnaast er zijn legio andere activiteiten te ontwikkelen taken die te maken hebben winkelwerkzaamheden en andere creatieve en textiele werkzaamheden.  Voor ons als ondernemers een erg leuke uitdaging waarin wij alweer overlopen van ideeën.

Kijkend naar de kwaliteit van de cliënten in plaats van naar de beperking, iedereen is uniek en verdient zijn eigen plek in onze maatschappij. Want je gewaardeerd voelen, een zinvolle bezigheid uitvoeren en dat in een gezellig werkomgeving dan ga je met plezier naar je ‘werk’